kebahagiaan..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

6/12/09

Alhamdulillah, Syukran pada semua..
Alhamdulillah selesai sudah majlis bacaan yasin dan tahlil khusus untuk arwah ateh dan juga arwah ayah kepada ust Faizal..

Syukran yang tidak terhingga pada semua sahabat2 yang datang menjayakan majlis pada malam tadi, juga pada dokturah2 yang hadir pada petang selepas asar tadi..

Tiada perkataan yang mapu diungkapkan melaikan ucapan terima kasih yang tidak terhingga pada teman2 belakang tabir dapur :P yang sangat kuat berusaha, bertungkus lumus menjayakan majlis ini sejak dari malam semalam, pagi dan malam tadi. Terima kasih pada Ust Faizal, Nik, Omar, Muzammi, Miqdad dan fauzi team belakang tabir memasak, mengemas dan segalanya..

Terima kasih juga pada sahabat2 lain yang turut sama membantu dalam melicinkan majlis pada petang dan malam tadi.Juga kepada Dr Afiq Abd Aziz yang turut sama menyertai majlis..

Semoga jasa baik yang antum semua taburkan akan dibalas oleh Allah SWT dengan kejayaan imtihan di dunia dan di akhirat insyallah.. Amin Ya Rob...p/s : Alhamdulillah ust faizal dapat bertemu dengan ayah beliau dalam mimpi yang cukup indah bermakna. Ateh, along berdoa agar kita dapat bertemu kembali untuk yang ke empat kalinya.Insyallah aminnn

No comments: