kebahagiaan..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

4/17/09

Terima Kasih Semua..gambar terakhir kami bersama arwah


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah, Syukur di atas kebesaran Allah S.W.T yang telah memberikan kenikmatan kepada hambanya akan manisnya kesabaran apabila kita diuji dengan satu ujian, itulah antara pelengkap keimanan kita kepada Allah..

"Apakah manusia itu mengira bahwa mereka dibiarkan (saja) mengatakan: "Kami telah beriman", sedang mereka tidak diuji lagi? Dan sesungguhnya Kami telah menguji orang-orang sebelum mereka, maka sesungguhnya Allah mengetahui orang-orang yang benar dan sesungguhnya Dia mengetahui orang-orang yang dusta. (QS. 29:2&3)Di sini ana beserta seluruh ahli keluarga yang ana mengucapkan jutaan terima kasih pada semua insan yang terlibat sepanjang tempoh 2 hari kami bersama arwah dalam meringankan bebanan kami, syukran pada saudara mara yang datang dari jauh,mak ayah abang ngah hacksnh, sahabat-sahabat keluarga juga kepada seluruh penduduk kampung madrasah Darul Mujahadin..

Ana dan adik ( huzaifah-dumiyat) beserta keluarga di malaysia juga mengucapkan jutaan terima kasih pada sahabat2 yang berada di seluruh Mesir, ahli bait, sahabat karib, BP PMRAM, seluruh exco DPMZ serta ahli2 DPMZ, seluruh ahli BKAN dan DPM yang banyak memberikan semangat pada kami dan telah melakukan bacaan tahlil dan yasin untuk arwah.. Kami sekeluarga mendoakan semoga antum semua diberikan kejayaan dalam imtihan yang akan tiba tidak lama lagi..

Semoga Allah membalas jasa baik antum semua... syukran jazilan..


* al-fatihah...