kebahagiaan..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

4/20/07

TAUKAH SEJARAH KAIZER???

Sabda rasulullah:


"tidak akan terjadi hari kiamat sehinggalah sampai masa orang2 yahdi memerangi umat islam,lalu umat islam memerangi mereka,sehingga mereka lari bersembunyi di sebalik batu2 dan pokok2..batu2 dan poko2 lantas berkata: wahai muslim wahai hamba allah, di belakang aku ni ada orang yahudi, maka datanglah dan bunuhlah dia"


salam alaik sahabat2..diharap semua berada dalam keadaan sihat walafiat di dalam keredhaan allah sepenuhnya..emh utuk posting kali ni ana ingin mencerita kan sedikit tentang freemasonry(gerakan yahudi)...pernah tgk citer kaizer? ala yg duk hangat di permainkan di kaca tv malaysia lani..pelakon2nya terdiri dari zamarul hisyam,zed zaidi n sapa lagi ana pun x tau nm ;> mesti sahabat2 di malaysia sedang asyik mengikuti drama bersiri ini kan..alhamdlillah walaupun jauh dari angin malaysia ana berkesempatan utuk mengikuti sedikit sebanyak perkembangan negara tercinta ini..berbalik kepada KAIZER, ana tidak ingin mengulas mengenai jalan cerita drama ni sbb ana tau sahabat2 lebih arif dari ana mnge nai hal ini..cuma apa yang ana nak kongsi bersama sahabat2 ialah latar belakang SYARIKAT KAIZER ini..k

buat pengetahuan sahabat2 yang dikasihi,syarikat KAIZER ialah diantara salah sebuah syarikat yahudi yag terbesar yang memegang saham wall stret di bursa saham dunia..antara syarikat2 yg lain ialah continantal,aramco,nikel,n banyak lagi yg lain2...
Ia nya bertitik tolak selepaas Amerika Syaarikat memperoleh kemerdekaan dari Belanda,iaitu pada tahun 1830m,seramai empat ribu orang yahudi dari serata dunia telah pun membajiri Amerika ketika itu.tahun demi tahunkehadiran orang yahudi ke amerika makin bertambah terutamanya orang yahudi dari Eropah..
berdaarkankepada bilangan orang yahudi yang semakin bertambah, agama yahudi telahpun di isytiharkan sebagai agama ketiga terbesar di Amerika Syarikat..cuba bayangkan lah sahabat2 bertapa cepatnya bangsa yang laknat ini bergerak..mereka juga telah menguasai semua bidang perindusterian sehingga lah sampai kepada tampuk pemerintahan negara Amerika Syarikat..
di antara bidang2 yg telah dikuasai oleh mereka ialah:
1) Industri perfileman...
HOLLYWOOD adalah syarikat perfileman milik syarikat yahudi..ini adalah kerana sebahagian besar daripada kos pegeluaran kos filem yg dibuat oleh hollywood ditaja oleh yahudi...dan kita blh lihat juga sebahagian besar daripada pelakon2 hoywood tergolong daripada mereka yg beagama yahudi..btul atau x?...so di negara kita sejauh mn kah penerimaan rakyat malaysia terhadap filem2 holywood in??? antara syrikat yahudi yg memplopori holywood ini ialah (syarikat 20th century fox) tentu sahabt2 kenal akan syarikat ini bukan..
2) majalah dan surat khabar
antara majalah: New York Times,Comentary,Wall Street Jounal dan lainn2
3) perbankan
hampir 90% daripada bank2 utama yg berada di Amerika Syarikat adalah milikorang yahudi...contohnya Morgan Bank merupakan hak milik seratus% ore yahudi.. dan bursa saham Wall Street dikuasai oleh syarikat2 yahudi seperti apa yg telah saya terangkan di atas tadi di antara yg terbesar memegang saham ialah syarikat milik keluarga yahudi yg bernama KAIZER....Banyak lagi syarikat2 yg lain...
so ini adalah diantara usaha keras puak2 laknatuliah ini merancang dan mengatur strategi utuk menguasai dunia sekaligus merancang utuk menghancurkan umat islam di muka bumi ini..cuba kita perhatikan apa yg telah jadi pada iraq,palestin dan negara2 isam yg lain??adakah kita perlu berdiam diri?bersuka ria? mari lah sahabat2 kita mengembeling segala tenaga kita utuk sama2 kita menjaga daulat ketinggian kesucian agama islam kita ini,klau bukan kita sebagai shabab2 yg bertenaga kuat utuk menjulang nama islam ini siapa lagi?? tegak kemah kerana kukuh tiangnya tegak sesebuah daulah islamiyah terletak dia atas para pemudnya..so dimanakah kesedaran kita? bukan kah kita di taklifkan dengan tanggung jawap ini?sejauh mn kan keazaman kita? nasihat ini khas utuk diri ana dan utuk sahabat2 lain..insyallah kita sama2 menegakkan islam di muka bumi ini... membangun bersama islam!!!

No comments: